Hold styr på slaven med et frækt kyskhedsbur

11 februar 2019 Astrid Pedersen
Hold styr på slaven med et frækt kyskhedsbur

Går du og din partner og flirter med BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme og Masochisme), og synes I, at det er på tide at tage det spændende og pirrende mind game med ud af soveværelset? Med kyskhedsbælter og kyskhedsbure kan I bygge spændingen og intensiteten op over flere timer eller dage, vel vidende at partneren ikke har mulighed for at pleje seksuel omgang med andre eller tilfredsstille sig selv seksuelt, føren du giver din tilladelse.

Med et kyskhedsbur eller et kyskhedsbælte er det nemlig dig som henholdsvis Dominatrix eller Herre, som har den fulde kontrol over slavens eller tøsens sexliv. Det er nemlig dig, der har nøglen, som kan låse op for de erotiske glæder – lige når det passer dig.

Hvad er et kyskhedsbur?

Du kender nok de middelalderlige kyskhedsbælter til kvinder, som skal forhindre disse i at blive voldtaget eller have sex med andre mænd. Disse kyskhedsbælter findes nu også i en model til mænd, i form af de falliske kyskhedsbure. Med et kyskhedsbur kan du på effektiv vis bure penis inde.

Slaven vil stadig være i stand til at gå på toilettet, men vil ikke have adgang til selve penis skaftet, og kan derfor ikke onanere eller i penetrere andre. Visse kyskhedsbure forhindrer ydermere manden i at opnå erektion, hvilket gør ventetiden endnu mere sød og pinefuld, og øger ekstasen og energien, når Herre eller Dominatrix endelig åbner låsen på det fængslende kyskhedsbur.

Fere varianter af kyskhedsbure

Er du absolut begynder inden for genren, kan det simple kyskhedsbur uden urinrørs stav anbefales. Denne kan bæres under tøjet, og er således velegnet til hverdags brug. Er du til en ekstra smertefuld og pirrende oplevelse, kan du vælge et kyskhedsbur med urinrørs stav – det kræver dog en del øvelse og god hygiejne.

Se det store udvalg af kyskhedsbure til mænd på love-lingeri.dk

Flere Nyheder