Den rigtig dildo? Det skal du overveje

28 september 2017 Camilla Skøtt
Den rigtig dildo? Det skal du overveje

Er du på udkig efter en dildo, der kan tilfredsstille din sexlyst? Uanset om du skal bruge dildoen selv eller i selskab med din partner, så er det vigtigt, at du vælger én, der stimulerer dig på den helt rigtige måde. Du skal overveje størrelsen, materialet og formen, da det er disse ting, der afgør, hvor godt dildoen rammer på de rigtige steder.

Formen

Er det din første dildo, så kan det være en fordel at vælge en mindre, glat dildo med en forholdsvis realistisk form. Den er enkel og let at betjene, og du vænner dig hurtigt til den, hvorefter du kan begynde at udforske de forskellige former lidt mere.

Størrelsen

Her skal du overveje, om din dildo skal være fyldig, smal, lang eller kort. Hvis du ikke kan lide tanken om at blive fyldt helt ud, så kan du vælge en mindre model, men hvis du modsat er vild med tanken om massiv fylde, så bør du tage et kig på de større dildoer. 

Materialet

Når det kommer til materialet, som dildoen er lavet af, så har det en meget direkte indflydelse på din oplevelse. Et fleksibelt materiale som gummi eller silikone er blødt og forholdsvis let at føre op, mens en dildo af glas eller stål er mere hård. Samtidig er der stor forskel på varmen fra dildoen, for mens silikonen hurtigt tilpasser sig din kropstemperatur, så føles stål koldere i længere tid. Til gengæld giver stål og glas en række andre muligheder for blandt andet nedkøling og opvarmning, så du kan tage oplevelsen til helt andre højder.

Brug for hjælp?

Har du brug for råd eller vejledning i forbindelse med dit køb af en dildo, så kan du med fordel kigge på https://www.belugi.dk/til-hende/til-hende/dildoer, hvor du finder Nordens største udvalg og en eminent kundeservice, der gerne guider dig til det rigtige køb.

Flere Nyheder