Bondage – når parforholdet skal et niveau op

22 april 2018 Astrid Pedersen
Bondage - når parforholdet skal et niveau op

Går du rundt med en lille, hemmelig drøm om at udleve nogen af dine mere kinky fantasier? Så kan du med fordel starte med let bondage. Bondage kan give dig en fornemmelse f dine egne grænser, og samtidig være en god øvelser for dig og din partner ud i den svære kunst at lære hinandens grænser at kende. Som tillidsøvelse er bondage uovertruffen. Den dominerende part skal have fuld tillid til, at den submissive part (den, der er bundet) formår at give sine grænser tydeligt til kende. Og den submissive part skal lære at gøre den dominerende part opmærksom på netop disse grænser. Således bliver bondage andet og mere end en fræk leg – bondage er også en øvelse i kommunikation i parforholdet.

Bondage – et fænomen i stigende popularitet

Bøgerne – og dernæst filmene – om den unge Anastacias eventyr med den dominerende Mr. Grey i ”Fifty Shades Of Grey” tog for et par år siden verden med storm. Og siden er markedet for – og salget af – bondage udstyr boomet. Helt almindelige mennesker, som ellers ville have forsvoret, at de nogen sinde skulle kaste sig ud i BDSM (Bondage, Dominans, Sadisme, Masochisme) eksperimenterer med bondage på livet løs i soveværelserne. Og i de fleste velassorterede sexshops kan du da også få det meste udstyr til den pirrende leg. Lige fra forede håndjerne og silkereb til piske, klemmer, ball gags og blindfolds – markedet er frit tilgængeligt online, og du behøver ikke engang at gå uden for en dør!

Køb bondage tilbehør i online sexshop

Er du også blevet tændt på at slippe din indre Anastacia eller Christian Grey fri, så bør du kigge forbi bondage fetich afdelingen på belugi.dk. Her finder du, blandt Nordens største udvalg af sexlegetøj, en bred selektion af bondage tilbehør for enhver smag – og det med prisgaranti, så du ikke finder tilsvarende produkter billigere andetsteds!

Flere Nyheder